Kurs i sperreverksbygg

Har du lyst til å lære den tradisjonell byggemetoden som har blitt brukt på naust og løer, uthus og fjøs i mange generasjoner? Vi inviterer på gratis kurs, med profesjonelle instruktører.

Vi bygger utekjøkken på Ramsvikmoen, med støtte fra fylkeskommunen. Blant annet skal vi sette opp et bakstehus med vedfyrt bakerovn. Og da har vi like godt fått med oss Trøndelag fylkeskommune og Norsk Sagbruksmuseum på Spillum til å holde kurs i tradisjonell oppføring av sperreverksbygg.

Kurset er gratis, deltakere må helst ha interesse for faget og være litt hendt og hag, ellers er det førstemann til mølla.

Og når bygget er på plass, kommer en av Norges aller beste murere av vedfyrte bakerovner – Viggo Ballo – og lager en skikkelig ovn til oss. Dette gleder vi oss til!

Del artikkelen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lignende artikler

Julenissen Knudsen vinker til alle nysgjerrige fra vinduet

Butikken er pyntet til jul

Vi er klar for julegavehandel, og gaver med god lokal mat blir alle glade for! Fyll en av våre fine esker med spennende produkter, velg mellom mat, kaffe, drikke og sjokolade fra mer enn 20 produsenter. Vi har også kjempefine gavekort til den verdi du ønsker!

Les mer

Bli frivillig!

Med deg på laget kan vi gjøre en viktig innsats for fellesskapet.

Namsos Frivilligsentral eies av Namsos Røde Kors. Lokallaget i Namsos har også andre aktiviteter.

Ved å melde deg på samtykker du til at vi kan lagre informasjon om deg.

Hopp rett ned til innholdet