ANDELSLANDBRUK PÅ JØA

I flere år har Namsos Frivilligsentral og Namsos Røde kors deltatt i Dun Andelslandbruk på Jøa. Åkeren har blitt en sosial møteplass og et sted for å bli kjent og få nye venner.

Åker for alle

I åkeren stiller alle likt, noe kan lite og noen mye – uavhengig av hvor du kommer fra. Det er mestringsoppgaver for alle, uansett fysisk og psykisk helse, kunnskap, kulturell og sosial bakgrunn.

Høster kunnskap

I tillegg til den sosiale delen, er åkeren en arena for mye læring for store og små. Vi får følge med på hva som skjer fra frøet sås til de ferdige grønnsakene har modnet. I tillegg får deltakerne med seg hjem ganske store mengder grønnsaker som de selv har vært med å dyrke, noe som gjør det enklere å velge sunne matvaner. Barn som høster en brokkoli rett fra åkeren spiser den med stolthet og nysgjerrighet.

Åkeren er et sted for glede og samhold – hvor du kan høste både kunnskap og grønnsaker

Det må være noe av det fineste som finnes.

Å være i åkeren sammen med trivelige folk - og samtidig vite at til høsten bugner åkrene av deilige grønnsaker. Vil du være sammen med hyggelige folk – gjøre noe fint, gjøre noe viktig for andre enn deg selv? Enten du er ung eller voksen håper vi du tar kontakt.

Bli frivillig!

Med deg på laget kan vi gjøre en viktig innsats for fellesskapet.

Namsos Frivilligsentral eies av Namsos Røde Kors. Lokallaget i Namsos har også andre aktiviteter.

Ved å melde deg på samtykker du til at vi kan lagre informasjon om deg.

Hopp rett ned til innholdet