GJENBRUK OG LOKAL MAT

– et bevisst valg

Vi har lagerhyller fulle av spennende klær. Fint brukt, eller hekt ubrukt. I tillegg har vi en avdeling som bugner av lokal mat. Oster, saft og geleer. Nybrent kaffe, lokal mel, kjøtt av rein, sau, gris og storfe. Gomme bakverk og sjokolade. Og fantastisk god olivenolje fra en gård litt lenger unna.

Vi er klar for julegavehandel, og gaver med god lokal mat blir alle glade for! Fyll en av våre fine esker med spennende produkter, velg mellom mat, kaffe, drikke og sjokolade fra mer enn 20 produsenter. Vi har også kjempefine gavekort til den verdi du ønsker!
Det bugner i butikkene våre, av klær og møbler, alt slags utstyr, saker og ting. Alt vi selger på BruktBua og Bonden&Bohemen har vi fått fra rause og miljøbevisste namsosinger som vil at det dere ikke lenger har har bruk for, kan komme andre til gode. Vi tar gjerne imot – og lover at alt kommer til nytte.

Bonde, bohem eller litt begge deler?

Mener du at mat skal smake godt og være produsert lokalt – av bønder som bryr seg om dyrehelse og miljø? Mener du at vi må ta vare på miljøet og kaste mindre? Har du din egen stil og synes brukte klær er spennende?

Da er du den vi leter etter. Vi i Bonden & Bohemen trenger all den hjelp vi kan få, og vi er stadig på utkikk etter frivillige.

Å være frivillig gir mer enn det tar

Vil du være sammen med hyggelige folk – gjøre noe fint og viktig for andre enn deg selv og samtidig få noe på CV-en som beskriver engasjement og interesse?

Da er du velkommen til å bli en del av laget vårt.

Bonden & Bohemen drives av Namsos Frivilligsentral og Namsos Røde Kors, og all inntekt går til gode formål i lokalmiljøet.

Har du lyst til å jobbe i Namsos rareste butikk?

Ta kontakt med oss å bli en del et team med masse herlige mennesker.

Bli frivillig!

Med deg på laget kan vi gjøre en viktig innsats for fellesskapet.

Namsos Frivilligsentral eies av Namsos Røde Kors. Lokallaget i Namsos har også andre aktiviteter.

Ved å melde deg på samtykker du til at vi kan lagre informasjon om deg.

Hopp rett ned til innholdet