Åpning av Einfer Mathus

Vi klarer ikke å vente lenger! Vi er midt i en byggeprosess, og kjøkkenet skal rives og bygges på nytt rundt oss. Men sola skinner og vi vil åpne kaféen vår på Ramsvikmoen Gård. I all beskjedenhet - med utendørs grill og kaffebål, og sitteplasser i fjøset om det mot formodning skulle komme noen regndråper. Velkommen til Einfer Mathus i Namsos Frivilligsentral - fra onsdag 7. september.

Vi ønsker at Einfer Mathus skal bli det sted hvor alle føler seg varmt velkommen, og maten smaker godt og hjemmelaget. Åpningstidene avhenger litt av hvor mange frivillige vi får med på laget, men til å begynne med holder vi åpent onsdag og fredag 11 – 16, og torsdager 12 – 18. Og siden vi ligger i enden av den fine turstien gjennom Namsosmarka, åpner vi også dørene den første søndagen i hver måned – så alle kan ha noe ekstra å glede seg til på søndagsturen.

Vi har åpent onsdag og fredag 11 – 16, torsdager 12 – 18, og første søndag hver måned

Kanskje har dere lyst til å ta jobblunsjen hos oss? Om dere er en litt større gruppe som ønsker en matbit, må dere gjerne gi oss et lite varsel på forhånd.

Og så håper vi enda flere har lyst til å være med i den fine frivillig-gjengen vår! Kan du tenke deg å bruke litt av tiden din på å gjøre noe meningsfylt sammen med andre, så vil vi veldig gjerne ha deg med på laget! Du trenger ikke være profesjonell, vi har flinke folk som styrer kjøkkenet. Men det er mange oppgaver som skal gjøres, fra vedbæring til kaffebålet, vasking og rydding, til matlaging.

Hos oss trenger du ikke forplikte deg til faste dager, eller til hvor mye du vil delta. Vi setter opp vaktlister ei uke av gangen, og du bestemmer selv om du vil være med flere ganger i uka, eller kanskje en gang i måneden.

Bålkaffe på tunet
Mens kjøkkenet rives og bygges på nytt, lager vi mat i friluft
Eifer Mathus serverer mat til å bli glad av
Del artikkelen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lignende artikler

Julenissen Knudsen vinker til alle nysgjerrige fra vinduet

Butikken er pyntet til jul

Vi er klar for julegavehandel, og gaver med god lokal mat blir alle glade for! Fyll en av våre fine esker med spennende produkter, velg mellom mat, kaffe, drikke og sjokolade fra mer enn 20 produsenter. Vi har også kjempefine gavekort til den verdi du ønsker!

Les mer

Bli frivillig!

Med deg på laget kan vi gjøre en viktig innsats for fellesskapet.

Namsos Frivilligsentral eies av Namsos Røde Kors. Lokallaget i Namsos har også andre aktiviteter.

Ved å melde deg på samtykker du til at vi kan lagre informasjon om deg.

Hopp rett ned til innholdet