NYTT PRODUKT: Kjempegod Sazizza til påske

Navn, oppskrift, krydder og tradisjon er så italiensk som det kan bli, men den er produsert hos Jans Pølsemakeri på Inderøy.

Den rikt krydrede ferskpølsen kan grilles eller stekes i stekeovnen, og er laget i mild, sterk og ekstra sterk. Håndplukka vill fennikel og paprika setter sitt spesielle preg på pølsa, sammen med kjøtt fra norsk gris.

Det er Gold of Italy som står bak produksjonen av pølsa, det samme firmaet som leverer de utsøkte, økologiske olivenoljene fra Paolos familiegård i Calabria. Lise fra Verdal sørger for å få produktene solgt på det norske markedet, mens hun venter på at det igjen skal bli mulig å reise til Italia og hjelpe til på gården.

Spekepølse og ølpølse

Ikke bare ferskpølse, men også Sazizza spekepølse og ølpølser var med i vareutvalget fra Gold of Italy i dag. Og vi har selvfølgelig olje, oliven, krydder og lakrispulver i hyllene fra før. OG olivensåpe, laget etter oppskrift fra Paolo sin mamma Silvia.

Velkommen innom for en smak av Italia – og mye annet godt til påske.

Lise Løseth fra Gold of Italy viser fram noen av varene til Brita Hoddø og Åse Løvstad, frivillige hos Bonden&Bohemen
Italiensk spekepølse med paprika og vill fennikel
Italiensk ferskpølse til grillen eller stekeovnen
Del artikkelen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lignende artikler

Julenissen Knudsen vinker til alle nysgjerrige fra vinduet

Butikken er pyntet til jul

Vi er klar for julegavehandel, og gaver med god lokal mat blir alle glade for! Fyll en av våre fine esker med spennende produkter, velg mellom mat, kaffe, drikke og sjokolade fra mer enn 20 produsenter. Vi har også kjempefine gavekort til den verdi du ønsker!

Les mer

Bli frivillig!

Med deg på laget kan vi gjøre en viktig innsats for fellesskapet.

Namsos Frivilligsentral eies av Namsos Røde Kors. Lokallaget i Namsos har også andre aktiviteter.

Ved å melde deg på samtykker du til at vi kan lagre informasjon om deg.

Hopp rett ned til innholdet