Det bugner i BruktBua av påskepynt og kunst, møbler og utstyr, kopper og kar, barnetøy og sportsklær.

Noe er gammelt, vintage, retro – eller hva du velger å kalle det. Noe er nytt og nesten ikke brukt. Og vi er skikkelig stolte over å ha fått til en så fin og allsidig butikk som tar gjenbruk på alvor. Når vi ser oss rundt i butikken gir det virkelig en god følelse å kunne bidra til en ny runde for så mange fullt brukbare, spennende og interessante saker og ting.

Og dette er mulig fordi vi får alle disse gjenstandene fra dere som støtter arbeidet vi gjør i Namsos Frivilligsentral og Namsos Røde Kors. Det er vi utrolig takknemlige for, og vi vil bare minne på at vi er her – og at vi bestandig er glade for hele og rene gjenstander noen ikke lengre har bruk for.

Kom innom – og er det snakk om større ting du ikke får til å levere selv – kan vi komme og hente etter avtale.

Og alt av klær for voksne og ungdom – sko, tilbehør, smykker og skjerf, blir vi veldig glade for å ta imot på Bonden&Bohemen i Namsos Storsenter