Bonden og Bohemen feirer 1-årsdag i DAG

Det var et aldri så lite galskapsprosjekt å starte en butikk midt i en pandemi, vi innrømmer det!

Men ett år senere – med massevis av hyggelige kommentarer fra folk i Namsos, hundrevis av frivillige timer fra dyktige og entusiastiske frivillige som virkelig har kost seg på jobb, oppmuntrende tilbakemeldinger fra publikum på god service – så er vi veldig glade for at vi startet Bonden&Bohemen i juli 2020.

Bonden&Bohemen feirer ett år, med supertilbud, sjokolade og sprudlende drikke

Vi feirer litt hele måneden, med halv pris på forskjellige varer hver eneste dag. I dag, på selveste ettårsdagen, har vi tatt fram det vi har av festklær. Fra kjole&hvitt til fantastiske selskapskjoler. Alt til halv pris av allerede veldig lave priser.  Og som det sømmer seg på en bursdagsfeiring, i dag byr vi på sprudlende drikke og sjokolade til våre kunder

 

I dag har vi tatt fram festklærne

 

Nydelig festdrakt – halv pris av bruktpris i dag

 

Vi har vært på bakrommet og henta fram både kjole og hvitt og andre festklær

 

Skal du i bryllup eller annen stordag i sommer? Da kan det lønne seg å ta en tur innom hos oss

 

VELKOMMEN INN

Del artikkelen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lignende artikler

Åpning av Einfer Mathus

Vi klarer ikke å vente lenger! Vi er midt i en byggeprosess, og kjøkkenet skal rives og bygges på nytt rundt oss. Men sola skinner og vi vil åpne kaféen vår på Ramsvikmoen Gård. I all beskjedenhet – med utendørs grill og kaffebål, og sitteplasser i fjøset om det mot formodning skulle komme noen regndråper. Velkommen til Einfer Mathus i Namsos Frivilligsentral – fra onsdag 7. september.

Les mer

Ønsker oss enda flere møbler, klær og ting

Det bugner i butikkene våre, av klær og møbler, alt slags utstyr, saker og ting. Alt vi selger på BruktBua og Bonden&Bohemen har vi fått fra rause og miljøbevisste namsosinger som vil at det dere ikke lenger har har bruk for, kan komme andre til gode. Vi tar gjerne imot – og lover at alt kommer til nytte.

Les mer

Bli frivillig!

Med deg på laget kan vi gjøre en viktig innsats for fellesskapet.

Namsos Frivilligsentral eies av Namsos Røde Kors. Lokallaget i Namsos har også andre aktiviteter.

Ved å melde deg på samtykker du til at vi kan lagre informasjon om deg.