Det var et aldri så lite galskapsprosjekt å starte en butikk midt i en pandemi, vi innrømmer det!

Men ett år senere – med massevis av hyggelige kommentarer fra folk i Namsos, hundrevis av frivillige timer fra dyktige og entusiastiske frivillige som virkelig har kost seg på jobb, oppmuntrende tilbakemeldinger fra publikum på god service – så er vi veldig glade for at vi startet Bonden&Bohemen i juli 2020.

Bonden&Bohemen feirer ett år, med supertilbud, sjokolade og sprudlende drikke

Vi feirer litt hele måneden, med halv pris på forskjellige varer hver eneste dag. I dag, på selveste ettårsdagen, har vi tatt fram det vi har av festklær. Fra kjole&hvitt til fantastiske selskapskjoler. Alt til halv pris av allerede veldig lave priser.  Og som det sømmer seg på en bursdagsfeiring, i dag byr vi på sprudlende drikke og sjokolade til våre kunder

 

I dag har vi tatt fram festklærne

 

Nydelig festdrakt – halv pris av bruktpris i dag

 

Vi har vært på bakrommet og henta fram både kjole og hvitt og andre festklær

 

Skal du i bryllup eller annen stordag i sommer? Da kan det lønne seg å ta en tur innom hos oss

 

VELKOMMEN INN