Bonden&Bohemen JUBiLERER

Vi fyller 1 år – og det skal feires!

Mange lurte nok på om vi tok oss vann over hodet  da vi startet en ny butikk midt i Korona-pandemien. Og ikke en hvilken som helst butikk heller. Med hyller bugnende av lokale delikatesser, et spennede utvalg av brukte klær fra flere 10-år, og en innredning og stil som absolutt ikke er kopiert fra noe interiørmagasin,  har vi klart å skape en butikk som virkelig skiller seg ut. Og vi er i ferd med å nå ut til folk i Namsos – og får hver eneste dag hyggelige kommentarer fra kunder som er glade for at vi finnes.

Dette har vi fått til fordi mange dyktige, engasjerte og flinke frivillige velger å bruke av fritiden sin på Bonden&Bohemen, og de andre stedene våre – BruktBua, BUA, Trivselsgjengen på Seniorhuset, og andre aktiviteter vi hiver oss rundt på.

Bonden&Bohemen åpnet dørene 18. juli i 2020, og vi bruker rett og slett hele måneden for å feire oss selv – og alle timer med frivillig innsats som ligger bak at vi finnes. Og det gjør vi med å la allerede ALTFOR billige klær og sko, smykker og skjerf, bli ENDA billgere!

 

Hver eneste dag i juli velger vi ut EN varegruppe som vi setter ned med 50%. Her gjelder det å følge med, plutselig kommer det en norskprodusert dress av ypperste kvalitet, en kjole fra 60-tallet, eller et godt par ubrukte sommersko til sterkt nedsatt pris.

Og skulle du la deg begeistre av Bonden&Bohemen og de hyggelige folka som jobber der, har vi ALLTID bruk for nye frivillige på laget.

Del artikkelen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lignende artikler

Julenissen Knudsen vinker til alle nysgjerrige fra vinduet

Butikken er pyntet til jul

Vi er klar for julegavehandel, og gaver med god lokal mat blir alle glade for! Fyll en av våre fine esker med spennende produkter, velg mellom mat, kaffe, drikke og sjokolade fra mer enn 20 produsenter. Vi har også kjempefine gavekort til den verdi du ønsker!

Les mer

Bli frivillig!

Med deg på laget kan vi gjøre en viktig innsats for fellesskapet.

Namsos Frivilligsentral eies av Namsos Røde Kors. Lokallaget i Namsos har også andre aktiviteter.

Ved å melde deg på samtykker du til at vi kan lagre informasjon om deg.

Hopp rett ned til innholdet