Vi fyller 1 år – og det skal feires!

Mange lurte nok på om vi tok oss vann over hodet  da vi startet en ny butikk midt i Korona-pandemien. Og ikke en hvilken som helst butikk heller. Med hyller bugnende av lokale delikatesser, et spennede utvalg av brukte klær fra flere 10-år, og en innredning og stil som absolutt ikke er kopiert fra noe interiørmagasin,  har vi klart å skape en butikk som virkelig skiller seg ut. Og vi er i ferd med å nå ut til folk i Namsos – og får hver eneste dag hyggelige kommentarer fra kunder som er glade for at vi finnes.

Dette har vi fått til fordi mange dyktige, engasjerte og flinke frivillige velger å bruke av fritiden sin på Bonden&Bohemen, og de andre stedene våre – BruktBua, BUA, Trivselsgjengen på Seniorhuset, og andre aktiviteter vi hiver oss rundt på.

Bonden&Bohemen åpnet dørene 18. juli i 2020, og vi bruker rett og slett hele måneden for å feire oss selv – og alle timer med frivillig innsats som ligger bak at vi finnes. Og det gjør vi med å la allerede ALTFOR billige klær og sko, smykker og skjerf, bli ENDA billgere!

 

Hver eneste dag i juli velger vi ut EN varegruppe som vi setter ned med 50%. Her gjelder det å følge med, plutselig kommer det en norskprodusert dress av ypperste kvalitet, en kjole fra 60-tallet, eller et godt par ubrukte sommersko til sterkt nedsatt pris.

Og skulle du la deg begeistre av Bonden&Bohemen og de hyggelige folka som jobber der, har vi ALLTID bruk for nye frivillige på laget.