Bonden&Bohemen JUBiLERER

Vi fyller 1 år – og det skal feires!

Mange lurte nok på om vi tok oss vann over hodet  da vi startet en ny butikk midt i Korona-pandemien. Og ikke en hvilken som helst butikk heller. Med hyller bugnende av lokale delikatesser, et spennede utvalg av brukte klær fra flere 10-år, og en innredning og stil som absolutt ikke er kopiert fra noe interiørmagasin,  har vi klart å skape en butikk som virkelig skiller seg ut. Og vi er i ferd med å nå ut til folk i Namsos – og får hver eneste dag hyggelige kommentarer fra kunder som er glade for at vi finnes.

Dette har vi fått til fordi mange dyktige, engasjerte og flinke frivillige velger å bruke av fritiden sin på Bonden&Bohemen, og de andre stedene våre – BruktBua, BUA, Trivselsgjengen på Seniorhuset, og andre aktiviteter vi hiver oss rundt på.

Bonden&Bohemen åpnet dørene 18. juli i 2020, og vi bruker rett og slett hele måneden for å feire oss selv – og alle timer med frivillig innsats som ligger bak at vi finnes. Og det gjør vi med å la allerede ALTFOR billige klær og sko, smykker og skjerf, bli ENDA billgere!

 

Hver eneste dag i juli velger vi ut EN varegruppe som vi setter ned med 50%. Her gjelder det å følge med, plutselig kommer det en norskprodusert dress av ypperste kvalitet, en kjole fra 60-tallet, eller et godt par ubrukte sommersko til sterkt nedsatt pris.

Og skulle du la deg begeistre av Bonden&Bohemen og de hyggelige folka som jobber der, har vi ALLTID bruk for nye frivillige på laget.

Del artikkelen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lignende artikler

Åpning av Einfer Mathus

Vi klarer ikke å vente lenger! Vi er midt i en byggeprosess, og kjøkkenet skal rives og bygges på nytt rundt oss. Men sola skinner og vi vil åpne kaféen vår på Ramsvikmoen Gård. I all beskjedenhet – med utendørs grill og kaffebål, og sitteplasser i fjøset om det mot formodning skulle komme noen regndråper. Velkommen til Einfer Mathus i Namsos Frivilligsentral – fra onsdag 7. september.

Les mer

Ønsker oss enda flere møbler, klær og ting

Det bugner i butikkene våre, av klær og møbler, alt slags utstyr, saker og ting. Alt vi selger på BruktBua og Bonden&Bohemen har vi fått fra rause og miljøbevisste namsosinger som vil at det dere ikke lenger har har bruk for, kan komme andre til gode. Vi tar gjerne imot – og lover at alt kommer til nytte.

Les mer

Bli frivillig!

Med deg på laget kan vi gjøre en viktig innsats for fellesskapet.

Namsos Frivilligsentral eies av Namsos Røde Kors. Lokallaget i Namsos har også andre aktiviteter.

Ved å melde deg på samtykker du til at vi kan lagre informasjon om deg.