NYTT fra Bonden&Bohemen – KAMPANJE hver måned

Kampanje hver første uke i måneden

Vi får inn så utrolig mye fine klær og sko, vesker, smykker, skjerf og slips – og forskjellig annet spennende, så nå må vi rett og slett få unna noe av alt vi har på lageret. Derfor har vi bestemt oss for å kjøre  kampanje ei hel uke i begynnelsen av hver måned – med én type vare.

 

Latterlig billig!

I en bruktbutikk der folk allerede går humrende ut fordi de har sekken full av finfine klær for et par hundrelapper, sliter vi nesten med å bli tatt på alvor når vi setter ned prisen med 50% – ei hel uke. Men det gjør vi altså – i håp om at du som er kunde kanskje lar deg friste av et og annet på de ordinære stativene også, og kanskje noe av den utrolig spennende lokal-maten vi også har i butikken.

 

Veskeras

Raset gikk da vi fikk tak i et håndtak på øverste hylle, og dro for å få tak i den røde 70-talls veska som lå begravd under to svarte vesker i ekte imitert skai, og en brun, fin gammel reiseveske i skinn. Nå er ikke vi som holder til på Bonden&Bohemen spesielt bevandret i hva som koster altfor mye og hva som er  mer standard kvalitet, så sjansene er særdeles gode for å finne skatter ingen har skjønt at vi har.

Velkommen innom – enten du er bonde eller bohem, eller noe sånn midt imellom.

 

  

 

 

Del artikkelen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lignende artikler

Julenissen Knudsen vinker til alle nysgjerrige fra vinduet

Butikken er pyntet til jul

Vi er klar for julegavehandel, og gaver med god lokal mat blir alle glade for! Fyll en av våre fine esker med spennende produkter, velg mellom mat, kaffe, drikke og sjokolade fra mer enn 20 produsenter. Vi har også kjempefine gavekort til den verdi du ønsker!

Les mer

Bli frivillig!

Med deg på laget kan vi gjøre en viktig innsats for fellesskapet.

Namsos Frivilligsentral eies av Namsos Røde Kors. Lokallaget i Namsos har også andre aktiviteter.

Ved å melde deg på samtykker du til at vi kan lagre informasjon om deg.

Hopp rett ned til innholdet