NYTT fra Bonden&Bohemen – KAMPANJE hver måned

Kampanje hver første uke i måneden

Vi får inn så utrolig mye fine klær og sko, vesker, smykker, skjerf og slips – og forskjellig annet spennende, så nå må vi rett og slett få unna noe av alt vi har på lageret. Derfor har vi bestemt oss for å kjøre  kampanje ei hel uke i begynnelsen av hver måned – med én type vare.

 

Latterlig billig!

I en bruktbutikk der folk allerede går humrende ut fordi de har sekken full av finfine klær for et par hundrelapper, sliter vi nesten med å bli tatt på alvor når vi setter ned prisen med 50% – ei hel uke. Men det gjør vi altså – i håp om at du som er kunde kanskje lar deg friste av et og annet på de ordinære stativene også, og kanskje noe av den utrolig spennende lokal-maten vi også har i butikken.

 

Veskeras

Raset gikk da vi fikk tak i et håndtak på øverste hylle, og dro for å få tak i den røde 70-talls veska som lå begravd under to svarte vesker i ekte imitert skai, og en brun, fin gammel reiseveske i skinn. Nå er ikke vi som holder til på Bonden&Bohemen spesielt bevandret i hva som koster altfor mye og hva som er  mer standard kvalitet, så sjansene er særdeles gode for å finne skatter ingen har skjønt at vi har.

Velkommen innom – enten du er bonde eller bohem, eller noe sånn midt imellom.

 

  

 

 

Del artikkelen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lignende artikler

Åpning av Einfer Mathus

Vi klarer ikke å vente lenger! Vi er midt i en byggeprosess, og kjøkkenet skal rives og bygges på nytt rundt oss. Men sola skinner og vi vil åpne kaféen vår på Ramsvikmoen Gård. I all beskjedenhet – med utendørs grill og kaffebål, og sitteplasser i fjøset om det mot formodning skulle komme noen regndråper. Velkommen til Einfer Mathus i Namsos Frivilligsentral – fra onsdag 7. september.

Les mer

Ønsker oss enda flere møbler, klær og ting

Det bugner i butikkene våre, av klær og møbler, alt slags utstyr, saker og ting. Alt vi selger på BruktBua og Bonden&Bohemen har vi fått fra rause og miljøbevisste namsosinger som vil at det dere ikke lenger har har bruk for, kan komme andre til gode. Vi tar gjerne imot – og lover at alt kommer til nytte.

Les mer

Bli frivillig!

Med deg på laget kan vi gjøre en viktig innsats for fellesskapet.

Namsos Frivilligsentral eies av Namsos Røde Kors. Lokallaget i Namsos har også andre aktiviteter.

Ved å melde deg på samtykker du til at vi kan lagre informasjon om deg.