Kampanje hver første uke i måneden

Vi får inn så utrolig mye fine klær og sko, vesker, smykker, skjerf og slips – og forskjellig annet spennende, så nå må vi rett og slett få unna noe av alt vi har på lageret. Derfor har vi bestemt oss for å kjøre  kampanje ei hel uke i begynnelsen av hver måned – med én type vare.

 

Latterlig billig!

I en bruktbutikk der folk allerede går humrende ut fordi de har sekken full av finfine klær for et par hundrelapper, sliter vi nesten med å bli tatt på alvor når vi setter ned prisen med 50% – ei hel uke. Men det gjør vi altså – i håp om at du som er kunde kanskje lar deg friste av et og annet på de ordinære stativene også, og kanskje noe av den utrolig spennende lokal-maten vi også har i butikken.

 

Veskeras

Raset gikk da vi fikk tak i et håndtak på øverste hylle, og dro for å få tak i den røde 70-talls veska som lå begravd under to svarte vesker i ekte imitert skai, og en brun, fin gammel reiseveske i skinn. Nå er ikke vi som holder til på Bonden&Bohemen spesielt bevandret i hva som koster altfor mye og hva som er  mer standard kvalitet, så sjansene er særdeles gode for å finne skatter ingen har skjønt at vi har.

Velkommen innom – enten du er bonde eller bohem, eller noe sånn midt imellom.