FØRSTEMANN TIL BUA

– lån topp moderne utstyr helt gratis

Vi driver BUA i Namsos utelukkende med frivillig arbeid. BUA er en nasjonal ideell organisasjon som jobber for at barn og unge skal få mulighet til å prøve flere og mer varierte aktiviteter. Det gjør vi ved å gjøre det enklere for deg å låne utstyr til sport og friluftsliv.

Om BUA

BUA er en ideell organisasjon som vil gjøre det enklere å være fysisk aktiv. Hos oss kan hvem som helst låne masse utstyr helt gratis. Sommer og vinter. Det er mye enklere enn folk tror. 

Lei gratis utstyr

 

Utstyret vi har hos oss er i all hovedsak kjøpt inn nytt, med noe innslag fra donasjoner. Hensikten med utstyrsordningene er å gi flere muligheten til å være fysisk aktive og teste flere forskjellige aktiviteter, uten å være avhengig av å kjøpe f.eks. ski, telt, sykkel eller snowboard. 

Vi har også en egen avdeling med musikkinstrument og utstyr. 

Vi i BUA ønsker å bidra til bedre folkehelse, mindre forskjeller og lavere forbruk.

Liker du å sykle, padle, balansere, rulle, leke, sove ute. Eller kanskje mekke,skru og fikse?

Vil du være sammen med hyggelige folk – gjøre noe fint, gjøre noe viktig for andre enn deg selv? Enten du er ung eller voksen håper vi du tar kontakt, og blir med på å drive BUA sammen med oss – tilbudet for gratis utlån av sport- og fritidsutstyr i Namsos.

Bli frivillig!

Med deg på laget kan vi gjøre en viktig innsats for fellesskapet.

Namsos Frivilligsentral eies av Namsos Røde Kors. Lokallaget i Namsos har også andre aktiviteter.

Ved å melde deg på samtykker du til at vi kan lagre informasjon om deg.

Hopp rett ned til innholdet